The tears burn when I leave the ground and fly away

Hellowww!

Har inte uppdaterat på ett tag men som jag lovade i fredags så ska jag skriva minst en gång om dagen :P lite dåligt att jag lovade det just nu då jag inte kommer kunna hålla det när jag om en och en halv timme åker iväg till flyplatsen. Jag kommer leva en vecka utan gula och röda löv på träden, solen kommer skina, vattnet är blått. Men jag kommer vakna upp ur drömmen och komma tillbaka till sverige och kanske har snön täckt marken och alla hustaken.

Det är många saker som kommer finnas i mina tankar när jag kommer vara borta. O mest personer som jag kommer sakna, men också saker som det känns som att jag släpper och låter falla. Jag kommer tänka på om jag gjorde fel eller om det kommer bli rätt. Men man vet aldrig så jag får ta det som det kommer och släppa en tår för det sorgliga och sen gå vidare, kan inte leva kvar i allt det dåliga.

Jag hoppas att alla kommer ha det toppen i sverige och att ni inte kommer frysa ihjäl (A) puss på er alla och jag LOVAR att jag ska lägga upp massa bilder när jag kommer hem och så lägger jag upp bilder på klänningen jag sydde i veckan och lite annat som jag har lovat att lägga upp.





Varför ska jag offra när det inte finns något att få tilbaka?

Såå nu e jag snart klar i skolan ... om typ en timme.. :O sitter och har datorkunskap nu men jag e klar med uppgiften så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. men facebook och o sånt funkar ju .. Sen kan man ju leka med photoshop också :P


Jag vet inte vad av allt du säger som är gjort för mina öron.
Jag vet inte vart alla dina ord till mig har tagit vägen.
Jag vet inte vart du står.
Jag vet inte vart du ska gå.
Jag vet vart jag vill.
Och kanske våran resa tillsammans snart är slut.
Något som skulle skada mitt hjärta för evigt.
Om vi valde olika vägar.
Hoppas jag har samma plats hos dig.
Hoppas att ingen annan tar över.
Hoppas ingen annan knuffar ut.
Hoppas att du visar att det e jag som har platsen om det är så.
Hoppas att jag inte behöver dela min del av dig med någon annan.


Men under dom senaste dagarna känner jag mig väldig sårad.....






Lördag :)

Ïnnan jag kom hem hade jag hur mycke saker som hellst i huvudet som jag ville skriva av mig om.. men så fort jag slog på datorn och skulle börja skriva va huvudet helt tomt. Och det är så långt som jag har kommit nu. Dom är 3 raderna har tagit mig över 20 min att skriva... Ibland är det konstigt hur mycke som kan ändras på så kort tid. Och hur mycke som fortfarande kan vara den samma även om det inte känns som det.



Men nu ska jag nog kolla lite film eller sova :P får se hur det blir :)

Puuuuuuuuuuuss !!!


Du förstörde allt!

Nu e jag hemma och väntar på att få mat. mitt batteri på mobilene lågt men jag okrar inte gå och hämta laddaren... snacka om att man har blivit lat... Nu ska jag äta och sen hoppas jag att kattis o jennifer saknar mig skit mycke xD


RSS 2.0