Jag är ett träd.

Jag är ett träd, precis som alla andra. Men det finns en lite skillnad. Jag är inget vanligt träd. Jag är en Ent. Du tror att jag kommer stå kvar när du kommer tillbaka för att hugga ner mig, men så är det inte.


Du kommer alltid tro utan att veta..

Om du alltid tror att jag ska stå kvar på samma plats och vänta,
Så har du helt fel.
Om du tror att jag ska vänta på ett svar i 24 timmar,
Så har du helt fel.
Om du tror att jag inte blir sårad,
Så har du helt fel.
Om du tror att jag mår bra,
Så har du helt fel.
Om du tror att jag inte bryr mig,
Så har du helt fel.
Om du tror att jag inte ger upp,
Så har du helt fel.

Du kanske tror att jag är en snäcka som ligger kvar tills du flyttar på den, då kan jag berätta för dig att jag ligger precis i vattenbrynet och bara väntar på nästa våg att komma för att jag ska spolas bort. Och att leta efter en speciell snäcka i havet är som att leta efter en nål i en höstack. Och även om du skulle hitta den igen, så är den oerhört skadad och förstörd.

Det har nu gått 13 timmar sen jag sa något till dig. Jag hade inte tagit det någe hårt om du hade sagt nej. Men att du inte svarar alls gör mig så jävla förbannad!


Nu kan det inte bli sämre!!!!!!!!!

Blev sur igår. Va skit trött i morse. Struntar i att gå upp klockan 6. Efter en och en halv timme går jag upp o klar på mig på 10 min. Tar med mig frukost. Åker med mamma till centralen. Sen mig i bilspegeln=ser ut som skit. Kommer till skolan. Läraren blir sur för att jag e sen. Får veta att vi ska få en ny lärare=blir skit glad! Får veta vem den nya läraren är=tar hellre livet av mig än ha henne.

Vad som än händer idag, så kan det inte bli sämre! Så, har du en dålig nyhet eller något så är idag dagen att säga det, för jag kommer inte ens orka bry mej..


Om du har rört om i dyn måste du ligga hel...

Om du har rört om i dyn måste du ligga helt stilla tills allt har lagt sig om du ska kunna få en ärlig chans igen. Jag har nog legat stilla tillräckligt länge nu för Att våga chansa en sista gång. Men det är en sak som är skillnad från förut, den här gången har jag ett annat slut på min saga!


Okej jag vet !!

Nu e det så att jag vet att min design e lite fuckad, men nu får det vara så för jag slutade skolan nu :D puss o kram på alla :D <3

Jag tror Att det var den 9 januari 2011 so...

Jag tror Att det var den 9 januari 2011 som jag gjorde mitt största misstag på väldigt länge. Alla ska veta Att det va ett misstag. För jag ångrar det så in i Helvete! Hade jag inte gjort fel då kanske jag hade varit lite lycklig och glad nu. Hade jag fått 2 sek Att göra om hade det varit 2 sek på den dagen! Ingen tvekan.


Jag va hos frisören idag. Det blev riktigt...

foto0180 (MMS)

Jag va hos frisören idag. Det blev riktigt snyggt tycker jag :) vad gjorde jag mer idag? Jo jag började fixa till min förstörda design lite Men det har inte kommit så långt.. Sen har jag mest suttit av tiden i skolan. Nu ligger jag i sängen, och om Du med stort D skulle läsa det hära, så ska du veta Att det enda som funnits i mitt huvud dom senaste veckorna är dig. Är vad jag gjort för Att bli behandlad som jag blir av dig. Varför du sagt så mycke som jag nu inser måste varit skit. Så som jag har pratat med dig, det jag har sagt och det vi har snackat om är saker som för mig har betytt något. och hur mycke jag än säger Att jag lägger ner, så vet jag Att det inte är så lätt. Man har inte en "ta-bort" knapp i huvudet. Hade jag haft det hade jag raderat massor. Men så enkelt e det inte. Förlåt <3


Minnena är något du inte rår på..

Sitter och lyssnar på en låt.
På ett annant språk.
Lyssnar på texten.
Drömmer mig bort.
Funderar över hur jag är.
Önskar att du va här.
Eller att jag var där.
Men den chansen jag aldrig fick.
Kommer jag aldrig få.
Mina minnen förblir minnen.
Mina önskningar förblir att hoppas på.
Dina ögon kommer alltid finnas på min näthinna.
Dina röst kommer alltid eka i mina öron.
Din närhet kommer alltid finnas kvar på min hud.
Din värme kommer alltid finnas i mitt hjärta.

I can close my mouth. I can close my eyes. But I will never be able to close my heart!

Tänker på dig.


Om du förstod.. och kom ihåg.. och lite snö på allt det dära <3

Hur skulle jag kunna förklara?!




- Lite snö på det där o det skulle kunna varit jag förut....

Älska!!

Men gryningen
Viskar det finns något som väntar på dig
Vi finns på samma jord.
Och du ser vad livet ger
Så tro ditt hjärtas ord


Sitter och surrar...

Nu ser bloggen helt livlös ut, men jag ska fixa designen snart... ska bara hitta lite tid... ska försöka skriva klar min novell idag i skolan och sen hoppas jag på att jag orkar göra något när jag kommer hem. Men det blir ju ganska sent och jag ska jobba imorn så blir nog bara middag, bad och sen sängen :)

e lite sugen på att göra något med mitt liv. Men vad fan ska man göra när man e helt slut, tom och helt tröööööög..????!?!?!!? ingenting helt enkelt..

Hade jag 1 minut i mitt liv som jag fick göra annorlunda vet jag precis vilken minut jag skulle ångra. <333333333



A book? just one word?

Om jag skulle skriva ner allt jag vill säga, så skulle det inte få plats i en bok.
Och ändå ryms allt i ett ända ord.
Förlåt.


Disney ligger varmt om hjärtat!

ställ er i en rad nu, en rad nu, en rad nu
så gör ni allt som jag gör, vi leker följa john
ti dam ti di och ti de li dam te dig
och kul och lek och ni följer efter mig
så kom var med och ingen får säga nej
det blir ti de li di och ti de li dam di dig

ti dam ti di och ti de li dam te dig
och kul och lek och ni följer efter mig
så kom var med och ingen får säga nej
det blir ti de li di och ti de li dam di dig

ställ er i en rad nu, en rad nu, en rad nu
så gör ni allt som jag gör, vi leker följa john
ni måste jag gå där jag går, där jag går, där jag går
ni måste stå där jag står, ni måste följa john

ti dam ti di och ti de li dam te dig
och kul och lek och ni följer efter mig
så kom var med och ingen får säga nej
det blir ti de li di och ti de li dam di dig




If you gave me another chance, I would use the chance to at telling you that you were not worth me.



tinna är bäst!


Lördagen!

Lördagen va grym! Först åkte jag runt i väsby för att få tag på svart marsipan. Sen åkte jag till Linn i Älvsjö för att baka coolaste tårtan till Sandra!! Hade as kul hela dagen och kvällen satte pricken över "I"!!

När vi frågade sandra vad hon önskade sig, sa hon att hon ville ha en systemkamera. Det skulle vara lite för dyrt för oss men Linn och jag bestämde oss för att vi skulle ge henne det hon ville ha!!! Sååå vi fixade svart marsipan, grädde, sylt och tårtbotten och lite annat och begav oss hem till Linn. Där skedde magi.



Såå här blev resultatet!!! Enligt mig - Skit snygg!!!

Hej det e lilla jag o jag älskar Att åka t...

foto0181+ (MMS)

Hej det e lilla jag o jag älskar Att åka tåg! Det e därför jag har gjort kaos över allt. Jag får tågen Att stå stilla o alla Att bli irriterade och sena. Just ju Sitter det en tjej på ett tåg mitt emellan upplands väsby och rotebro o hon e inte så glad. Ett tåg för henne va inställt och nästa sent. Sen fick hon sitta här o vänta. Hon åkte hemifrån tio i 7. Stackars henne. Men Ou rullar tågen så nu e hon lite glad.


Älska snööö!!! eller inte...

Happ, gick upp i onödan. Gick ut i onödan. Kom hem igen, som en jävla snögubbe. Gick till busshållsplatsen på 30 cm oplogad väg! snö i hela skorna blev det!! kom hem o städade lite innan musiken e på, måste tänka på grannarna, klockan e ju bara 20 i 9.. men va fan. man måste ju kunna jobba (A) nu ligger allt utspritt på golvet och jag e taggade som fan !! :D

klänning ska det bli idag !!


Ont...

Nu har man kommit hem igen efter ett tag.. va i skolan typ en halvtimme, hämtade idrottsuppgifter och sen kollade vad som skulle göras på svenskan sen åkte jag hem igen. Nu ska jag fixa lite te, ta en ipren och sen sova lite. Efter det är det helt klart plugga som gäller!


Huvudvärk...

Happ.. nu har man typ en timme kvar av den här långa lektionen... Och huvudet spränger... Att jag inte fattar något göt ju inte saken bättre heller.... så jag tänkte att jag skulle blogga lite, så skulle jag länga in ett videoklipp. och såklart så funkar det inte :S vet inte vad som e fel, men det går fan inte. det e säker blondinen i mig som inte fattar vad det e för fel, men det stör mig ändå ...


Om det finns en skatt vi regnbågens ände, hoppas jag att det e du..


I can close my mouth. I can close my eyes. But I will never be able to close my heart!

NU sitter man på datordesign, och gissa, det blir illustrator idag -.- det är jag inge bra på om man säger så...




Hur söt får man bli? :O <3


Jag drömde om dig breve mig. Jag hoppades ...

sunny_day (MMS)

Jag drömde om dig breve mig. Jag hoppades på dig inte så långt borta. Jag skulle nöjt mig med att du bara fanns. Men gissa, det verkar ha flugit en vind genom dig och blåst bort alla små tankar om mig som några lätta löv för vinden.


Då börjar man imorn!

Imorn ska jag börja rita upp mönstret till min kusins balklänning, blir väl at jag börjar med korsetten också så att hon kan teste den ganska snart också :)


McCalls


Första lördagen avslutad!

Nu är första delen av Melodifestivalen 2011 slut. Direkt til globen gick Danny med låten In the club tillsammans med Swinfly som sjöng låten Me and my drum.


Direkt till Globen gick Swingfly


Direkt till Globen gick också Danny


Till andra chansen gick Pernilla och Jenny


Programledare Rickard & Marie

Hur som hellst så diggade jag helt och hållet ena sångarens klänning i Le kid, hon som hade den gula. Hon va sååå söt, jag skulle nog inte använda den själv, men jag tycker den passade toppen på henne, och med hennes hår o allt :)

Nu jävlar! :O

En gång i tiden var det melodifestivalen en gång sen va det avgjort vem som skulle sjunga för sverige! För 2 sek kollade jag in på svt.se för att se vikka artister det är som ska sjunga ikväll, vikken länk ser jag? "Lyssna på låtarna redan nu! vilken tycker du är bäst? lyssna på hela låtarna i sin helhet!" vad håller dom på med, dom har förstört något som va en höjdpunkt!



Ikväll är det iaf Melodifestivalen 2011 och jag tänker inte tjuvlyssna på låtarna :P


Do you know?



You
realize probably not what happened. But I can tell. I crashed.


Hur jävla kul kan man få?!

Här sitter man i soffan och pluggar lite och så, och efter ett tag lägger jag märke till att min brorsa som halv-ligger i andra änden av soffan inte har sagt något på ett tag. Jag vrider på huvudet, och då ligger hans engeskabok rakt i ansiktet på honom o han sover XD hahaha gud va roligt :P bläckpenna nästa? :D <33



Nu sitter jag fast med mitt ankare på botten av havet och behöver hjälp att komma upp till ytan så att jag kan andas, men det du har gjort har bara gjort att jag nu är halv nersjunken i leran också.... Det du gjorde va bara en lögn på en bra sak. Och du anar inte hur mycke det har skadat.


Sitter o ritar med huvudet fullt av trassel!

Nu sitter man o ritar, eller borde, diskuterar mest med dom runt omkring.


Sökes: Ny Hjärna, hjärta och själ!
Behöves Direkt.
Betalar bra!
Betalar även frakten om det skuller behövas.


Om jag fick bestämma


Ibland kanske det bara finns en färg

Nu e man hemma efter en lång dag i skolan, skönt med tennis i morse och sen lite tråkig svenska och lite sånt. På vägen hem somnade jag på tåget, igen... Men nu e jag hur pigg som hellst :) Ska försöka plugga lite ikväll och kanske njuta av en film och sen sova! Och njuta av att inte ha någon tid att passa imorn bitti (a)




Fick också frågan om klänningen nedan va min klänning. svar nej. Tyvärr!! Men vi satt och gjorde moodboards och såg den och den är så grymt fin så kunde inte låtabli ;)
 


RSS 2.0