Klänningen äntligen Klar (för några timmar...

imag0034_ (MMS)

Klänningen äntligen Klar (för några timmar sen) o det känns underbart. Här är en bild på kjolen, imorn kanske jag lägger upp en bild på alltihop på en människa :)


Liknar mest ett stort russin nu Men med li...

foto0208 (MMS)

Liknar mest ett stort russin nu Men med lite tyll under blir den säkert prima ;) avfärd för klänningen e imorn så ganska mycke o göra :o


Hyn i ansiktet är inte den vackraste, Men ...

Hyn i ansiktet är inte den vackraste, Men självförtroendet svävar ovanför huvudet! Nu Sitter jag på tåget hem igen efter en helt grym dag! Va så jävla coolt o sjukt kul :) håret står åt alla håll o ansiktet e lite ömt efter sminket som bokstavligen slitits bort. Hade massa pärlor o grejer i ansiktet Men lätt värt det :D sen Att få stå där o kameran blixtrar o se röken krypa sig närmare. Aja grymt kul o kan lägger upp en bild lite senare :D


Kul liv man har... Sitter iaf på tåget nu ...

foto0204 (MMS)

Kul liv man har... Sitter iaf på tåget nu så kan inte ångra mig. Lägg märke till Att jag har lov nu. Nu är jag på väg till södertälje hamn för Att plåtas.. Får se hur det går. Men ja, hade inte så mycke val när sara väl ringde igår o bad mig komma. Skulle egentligen va där klockan 7 Men det tar en o en halv timme Att åka så vi bestämde Att jag skulle va där vid 8 istället. Duktigt nog försov jag mig o vaknar När bussen jag skulle åkt gick, o När jag hade klätt på mig o tagit med frukost missar jag buss nr 2 också. Så nu e jag lite sen, Men bättre det än inget kanske? Får ju hoppas för jag gör dom ändå en tjänst... Bilden e på fina Linn från plåtningen igår, Vacker måste jag bara säga ;)


Finns så mycke jag vill säga till dig. Änn...

foto0203 (MMS)

Finns så mycke jag vill säga till dig. Ännu mer än sist Men den har gången kommer jag svämma över. För det är alltid du som ska ha uppmärksamheten. Bara dig det e synd om o bara dig det händer saker för som du ska berätta. Medan jag Skiter i det den här gången. Pratar med någon annan. O hoppas Att det blir bättre...


Peas in a pod, maybe cherries?

Varför inte bara säga som det e? Jag är sårad. Det verkar som att du försöker kompensera det, men jag vet inte om jag vill. Jag vill nog hellre prata om det o fråga varför det blev som det e. Varför jag ser, men inte du. Men jag vågar inte. Så jag lägger ner mitt vapen och hisar vit flagg. Stanna om du vill, men gör det ärligt, så som det är nu. inte bara som det en gång var, bara för att jag inte ska bli ledsen.


Jag avundas havets styrka. Jag avundas sol...

foto0194 (MMS)

Jag avundas havets styrka. Jag avundas solens vackra sken. Jag avundas sommarens värme. Jag avundas livets gåva. Jag avundades en gång din styrka som inte längre håller mig uppe. Jag avundades en gång ditt strålande vackra leende som spred dig vidare till mig. Jag avundades en gång din värme som fick mig Att hållas kvar. Jag avundades en gång din gåva Att alltid finnas där i storm o lugn. Även om jag nu tvivlar så faller jag varje gång, om och om igen för dig o det glitter din närvaro ger o jag vet inte längre vad jag ska tro När jag kastas från kant till kant. Från Att finnas där till Att inte få plats. Från Att prata med dig om allt, till Att du berättar om någon som e bättre, någon som funnits där mer senaste tiden, någon som du hellre är med.


Igår skrev jag något till dig. En text med...

Igår skrev jag något till dig. En text med stor betydelse. Något som berättar hur jag känner. Jag la till och med till ditt nummer och va 2 sek ifrån Att skicka. Men det gjorde jag inte, o jag vet inte varför, Men jag har sparat det så någon gång ska du få det. Någon gång i framtiden.


Överdelen e Klar :) tipp-topp :D

foto0195 (MMS)

Överdelen e Klar :) tipp-topp :D


Tick-tack

Nu sitter jag framför datorn fast jag inte riktigt har tid... Jag borde sitta vid symaskinen o sy klart min kusins klänning eller mina gardiner eller vad som hellst.. Aja, ska väl flytta på mig nu och se till att bli klar med överdelen och sen börja med att fixa till kjolen. Aja pussar o kramar på er alla och så kanske det blir en fin liten bild på överdelen och om jag hinner lite med kjolen också :P


Dag 9 - Min tro

Min tro? om jag inte tror på något då? kanske ödet? eller hmm hur fungerar det egentligen, det där med ödet? Jag tror någ på ödet, men kanske inte så som andra ser på det, eller jag kanske tror halvt på det... Jag tror att man kan påverka sitt öde, att det finns vissa vägar att gå som redan är bestämda, men så har man chansen att välja vilken väg man vill gå. Men vissa saker är man inte menad att göra och därför är det svårare att välja sånna saker. eller jag vet inte. Jag har ingen aning men ändå :P


Dag 8 - Min senaste födelsedag

Jag kommer inte ihåg så mycke från min förra födelsedag, den va inget speciellt. Jag firade den bara med släckten och min dåvarande pojkvän. Men den va helt okej ändå, gick på bio o åt middag ute o lite sånt :)


Dag 7 - Min bästavän

Min bästa vän är Katarina Hammas. Hon är den bästa som finns och hon finns alltid där när man behöver henne. Vi har känt varann sen 1an då hon började i min klass och sedan har vi följt varann genom livet. Vi har gjprt nästa allt man kan göra och har så otroligt många minnen tillsammans! Hon e den bästa!!! <33


Dag 6 - Min dag

Idag åkte jag o min familj till min moster för at fira mina kusiner. Va där från 1 och några timmar fram. Sen åkte jag till träningen o va lagom irriterad men jag släppte det efter ett tag och det blev riktigt bra i slutet =)

Dag 5 - Mitt favorit ämne

Mitt favorit ämne i skolan är ämnena som e lite friare, men design är den absoluta favoriten. Men det är också den stressigaste lektionen, men också den roligaste.


kisses and hugs?

Idag va en ganska jobbig dag. Inte pga det vi gjorde, mer ljudnivån och hur mycket man va tvungen att koncentrera sig. Men jag kom ganska långt. Jag gjorde klar mönstret till klänningen, ska bara ändra lite små saker innan jag ska sy den i det riktiga tyget. Det är inte så långt kvar nu, nästa fredag e sista lektions tillfället för att bli klar och torsdagen efter ska allt va inne med alla plaggen markerade med lappar. Sen efter lovet, den 7 maj, är det vårvisningen och den kommer bli grym!! Klänningen går i turkost, mintgrönt och vaniljvitt. Ska lägga upp en bild senare när den börjar ta lite form :P

Och om den blir bra så hoppas jag få ta hem den helgen efter för att ha på söta lilla Elviras dop. Men jag vet inte om man får så får se hur det blir.

Idag skulle vi lämnat in våra datorer för att dom ska göra något så att dom kommer med i det nya systemet på skolan, men jag hade inte min med mig så får nog fixa det på måndag.


The day I have the chans I will take it <3


Dag 4 - Det här åt jag idag

Dagen började med en super snabb macka och lite tee. Sen vart det inte så mycke mer, en smoothi och manna-frutti till lunch och lite frukt när jag kom hem. Till middag kommer det bli marulk så får hoppas att det blir gott. Sen lär det bli lite godis eller chips o en film :)



A matter of time..

Imorse va sommaren långt borta. men under dagen kom den lite närmare. Vindarna som inte finns på vintern är i stockholm, men tyvärr i starkaste laget kanske. Blåser på och livet fgladdrar som ett av de tusentals löv som svischar förbi det platta glaset. Lite surt att det blev fel på alla pendeltåg, men blev hämtad i kista efter lite shopping :)
När jag kom hem va jag trött så funderade på att ta ett bad istället för att somna på soffan, men mitt humör vände som vinden och jag blev ett åskmoln pga hur söderviskolan behandlar eleverna! Tror att det blir en resa dit imorn för att försvara min älskade bror och för att dom ska få det hett om öronen. För bara för att man ska ha mer makt som lärare kan man inte göra hur som hellst och straffa personer som inte har med saken o göra.

Men nu ska jag äta lite middag, sen plugga o kanske sy och sen ta ett bad eller dusch och sen lägga mig ganska tidigt :)


Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma heter Susanne och min pappa Hasse, eller ja, Hans egentligen. Min mamma och pappa träffades 1 april. I Juni (?) har dom varit gifta i 19 år. Deras första boende tillsammans tror jag va en ungdomslägenhet i upplnads väsby. Sen köpte dom ett fint blått hus och där bor vi än idag. Båda mina föräldrar sportdyker och har gjort det sen innan jag fanns. Mina föräldrar är tekninker på två olika företag men på samma gata och med lite olika saker. vet inte riktigt vad man mer ska säga, men dom e underbara båda två! <3




har tyvärr ingen bättre bild på dom på den här datorn, så det får bli den här från babysimmet med mig för suuuuuper länge sen :)<3

Dag 2 - Min första kärlek

Det är nog Brynjar. Vi blev tillsammans mellan jul och nyår 2008 och hade 1 år och 5 fina månader tillsammans. <3



Dag 1 - Om mig

Jag heter Cecilia och fyller 17 år 31 maj. Jag bor i ett blått hus i Upplands Väsby tillsammans med min mamma, pappa och lillebror. Jag går på designgymnasiet som ligger i sickla, industuriprogrammet med inrikting textildesign och mode. Det e grymt kul och jag ångrar inte det valet. På fritiden sportdyker jag lite. Jag är även instruktör i fridykning och tränar det även själv. jag umgås även med kompisar och syr, för tillfället en balklänning till min kusin.


Lite sol medans molnet ligger som en dimma över själen.

Tänkte att det kanske kunde va lite kul o göra något som tvingar än att logga in o skriva lite varje dag, så letade reda på en sån. Den här hittade jag på Moa´s blogg.




Dag 1 börjar imron :D


Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Mitt favorit ämne
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästavän
Dag 8 - Min senaste födelsedag
Dag 9 - Min tro
Dag 10 - I min handväska
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - Det här hade jag på mig idag
Dag 13 - den här veckan
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - -Mina drömmar
Dag 16 - Person jag vill byta liv med för en dag
Dag 17 - Mitt favorit minne
Dag 18 - Några saker om mig
Dag 19 - Favorit plagg i min garderob
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Den roligaste saken som har hänt den här veckan
Dag 22 - En bild på det jag köpte senast
Dag 23 - Det här får mig att må bra
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Vad skulle jag göra om jag gick en milijon
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favorit plats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mitt bästa minne

Ett "hej" kan göra någons dag<3

Matte lektion men massa streck o sånt .....


Solen går upp varje dag.
Du kanske tittar men inte ser.
Du kanske lyssnar men inte hör.
Du kanske försöker men inte lyckas.


Why cry when there is nothing to cry about? Because I do not make you proud.

Jag tror att alla gör det. Alla kanske inte vet hur man visar det. Jag vet att du gör det. Jag vet att du älskar mig. Jag vet att jag betyder mycket för dig, kanske till och med allt. Du måste förstå att jag också gör det. Du måste förstå att jag försöker. Du måste låta mig, för att jag ska kunna visa att jag kan. Jag älskar dig, och det hoppas jag att du vet, for ever! <3



Jag vill vara den du berättar om för alla.
Den du ler av när du tänker på.
Den du vill träffa när du kommer hem.
Det som du trivs att vara med.
Den du längtar efter.
Den du nämner när det finns tillfälle.
Jag vill vara den du är stolt över.

Alla killar har en Romeo i sig?

Nu har jag kollat på Letters to Juliet med bästa kattis !! Den otroligt bra, mycke bättre än man kunde tänka sig efter att ha sett trailern. Det va en sån där film som gör att man kan fälla en liten tår (om man inte är katarina ;P ) och som ändå ger pirret i magen och lyckan när man ser på den och det går så där makalöst bra :)



RSS 2.0